Alltid bra erbjudanden varje vecka!

På Stell - Lemon Soap

Lägga till på önskelistan
FRÅN 169 SEK
Fläckborttagningsmedlet du blir beroende av! Original... läs mer
Antal
Information


Fläckborttagningsmedlet du blir beroende av!

Original fläckborttagningsmedlet som är lika effektivt som det är miljövänligt. Utan tillsatser, palmolja, fosfater, enzymer, blekmedel, färgämnen, petroleumderivat, aggressiva syror, klor, ammoniak eller syntetisk parfym. Ta hand om dina kläder – ta hand om miljön.

Gnid in tvålen på fläcken med så varmt vatten som plagget tål. Om det är en gammal eller extra svår fläck – låt plagget ligga i ett par timmar så tvålen får tid att verka. Sköj eller tvätta. 

På Stell Lemon Soap är ett måste i alla hem! Tar bort fläcken utan att "äta upp" fibrerna i ull, silke och bambu. Tvålen är biologisk och så mild att du kan tvätta händerna med den för att få bort olja, jord eller lukt av vitlök eller chili. Den avlägsnar fläckar av frukt, bär och juice, avföring och urin, blod, foundation, deodorant, läsk och glass, fett, olja, torskleverolja, dressing, gröt, modersmjölksersättning och bröstmjölk, tomatsås, kakao, kaffe och te, mjölk och grädde, vin och öl, ägg, grönsaker, lera, gyttja, sand, jord, choklad och sylt. På Stell fläckborttagning är oumbärlig på resan för snabb avsköljning av kläder eller borttagning av fläckar. 

Tips! Vi rekommenderar att man har På Stell citrontvål i närheten av sin tvättmaskin. Då är det enkelt att behandla fläckar med såpa innan du lägger plaggen i maskinen. Ha också gärna tvålen i köket så har du det nära till hands när du har hackat vitlök eller chili.

Recensioner
Copyright ® 2024 All rights reserved Levererad av frontsoftware.no